نکته مثبت روش های درمانی نوروساینس و به خصوص نوروفیدبک که برای درمان اختلالات مختلفی از جمله اضطراب، افسردگی و غیره به کار می رود این است که عوارض جانبی نوروفیدبک مانند دارو درمانی نمی باشد.
اثرات نوروفیدبک بسیار پایدارتر از دارو درمانی است که این یکی از نقاط قوت نوروفیدبک در مقابل دارو درمانی است.
در این روش، فعالیت های کل مغز کنترل و بهبودی پایدار مشکل بیمار را شامل می شود.
بنابراین روش درمانی نوروفیدبک نه تنها عوارض جانی ندارد، بلکه موجب پایداری درمان در فرد نیز می شود.
دارو درمانی را می توان به اصلاح نمره چشم با عینک مقایسه کرد. تا زمانی که عینک بر روی چشم است، دید خوب می باشد ولی به محض اینکه عینک از روی چشم برداشته می شود، بیمار از نظر بینایی مثل وضعیت قبل از درمان می شود.
دارو درمانی در بسیاری از اختلالات تنها موجب می شود علائم بصورت موقتی از بین بروند یا کاهش چشمگیر داشته باشند، در حالی که روش درمانی نوروفیدبک با تاثیر گذاری بر روی نورون های مغزی ( که بوسیله نقشه مغزی مشخص می شود) بصورت پایدارتر و طولانی مدت می تواند عمل کند و بعد از اتمام دوره درمان نیز از ثبات خوبی برخوردار است.
تعداد جلسات بالا و نیز هزینه بالاتر نوروفیدبک نسبت به دارو درمانی عموما باعث می شود افراد تمایل کمتری به این روش درمانی داشته باشند اما با در نظر گرفتن تاثیرات و عوارض جانی می توان به راحتی متوجه شد که در بلند مدت کاملا به نفع فرد حتی از نظر مالی و زمانی خواهد بود.
نوروفیدبک نه تنها عوارضی برای مغز و سیستم های شناختی مغز ندارد بلکه یک نوع باشگاه مغز محسوب می شود.
بسیاری از کشورهای پیشرفته نوروفیدبک را نوعی دوپینگ قانونی می شناسند که باعث تقویت سیستم های مغزی شده و بر مبنای آن عملکردهای فرد بهتر می شود.
امروزه اکثر باشگاه های معتبر اروپایی از جمله تیم بارسلونا و بسیاری از ورزشکاران در رشته های مختلف و همچنین بسیاری از سازمان های معتبر جهانی از جمله ناسا جهت ارتقا مهارت های ذهنی و شناختی، بهینه سازی تصمیم گیری، افزایش خلاقیت، تقویت حافظه، افزایش هماهنگی جسم و ذهن از این روش استفاده می کنند.
به عنوان مثال تیم ملی ایتالیا، تیم آث میلان، تیم ملی اسپانیا و بسیاری از برندگان طلای المپیک رسماً اعلام کردند که جهت بهبود کارکردهای ذهنی برای آمادگی مسابقات از نوروفیدبک استفاده کرده اند.
در آمریکا بیش از ۱۰۰۰۰ مرکز نوروفیدبک وجود دارد که این رقم در ۵ سال گذشته از کمتر از ۱۰۰۰ مرکز به این تعداد رسیده که این موضوع خود حاکی از میزان اهمیت و محبوبیت این روش درمانی در کشورهای پیشرفته می باشد و نشان می دهد که اگر آسیب های نوروفیدبک یا ابزارهای نوروساینس زیاد بودند مطمئناً از این روش ها جلوگیری به عمل می آمد که این نکته در تایید عدم عوارض جانبی نوروفیدبک بسیار مهم است.
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی درمان با نوروفیدبک و رزرو نوبت می توانید اینجا کلیک کنید.