درمان قطعی وسواس

ما در کلینیک تخصصی صدای زندگی تا زمان درمان کامل اختلال وسواس فکری - عملی شما در کنارتان هستیم. درمان ما منحصر به فرد و بدون نیاز به مصرف دارو می باشد. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
۱

بدگمانی

۲

تکرار کردن

۴

شستشو

۳

شک و تردید

سوالات رایج درباره وسواس

1دلایل ابتلا به اختلال وسواس فکری شدید چیست؟
هرچند دلایل ابتلاء به اختلال وسواس فکری عملی (OCD) کاملا شناخته شده نیست، اما موارد زیر تاثیر زیادی در ابتلاء به این بیماری دارد: تغییرات جسمی و بدنی، چراکه اختلال وسواس فکری می‌تواند بدلیل تغییرات در عملکرد مغز و یا بدن باشد. همچنین اختلال وسواس فکری می‌تواند دلایل ژنتیکی هم داشته باشد. محیط، چراکه اختلال وسواس می‌تواند، بدلیل عادات رفتاری که شما در طول زمان آموخته‌اید، باشد. کمبود سروتونین، چرا که سروتونین ناکافی در بدن می‌تواند، باعث ابتلاء به اختلال وسواس فکری عملی شود. همچنین افرادیکه دچار اختلال وسواس فکری هستند و داروهای افزایش سروتونین مصرف می‌کنند، وضعیت بهتری نسبت به سایر افراد مبتلا به این بیماری دارند. همچنین عوامل دیگری‌که می‌تواند بر ابتلاء به این بیماری موثر باشند، شامل: سابقه خانوادگی، چراکه درصورتیکه والدین و یا سایر اعضای خانواده شما مبتلا به این بیماری باشند، خطر ابتلای شما به این بیماری را افزایش می‌دهد. زندگی پر از استرس، درصورتیکه حساسیت شما نسبت به استرس بالاست، خطر ابتلایتان به وسواس نیز بیشتر است.
2نشانه‌های ابتلا به اختلال وسواس کدام است؟
نشانه های اختلال وسواس جبری از هردو وسواس و اجبار تشکیل می‌شود. ۱) نشانه‌های وسواس این نشانه‌ها، افکار و تصوراتی مکرر، مداوم و ناخواسته هستند. فکرها و تجسماتی که ناخواسته و بصورت غیر ارادی در شما بوجود می‌آید و بنظر بی‌معنی می‌رسد. این افکار وسواسی زمانی رخ می‌دهد که شما سعی به فکرکردن و یا انجام سایر کارها دارید. این نوع افکار وسواسی معمولا زمینه‌هایی از قبیل: ترس از آلوده شدن و یا نجس شدن مرتب کردن وسایل از روی ترتیب خاص و منطقی برانگیختگی های خشونت آمیز یا وحشتناک افکار و تصورات جنسی سایر نشانه‌های وسواس می‌تواند شامل: ترس از آلوده شدن یا نجس شدن بوسیله دست دادن با دیگران و یا دست زدن به چیزهایی که دیگران لمس کرده‌اند. شک داشتن به اینکه در را قفل کرده و یا گاز را خاموش کرده است. استرس شدید زمانیکه وسایل مرتب نیستند و یا درجاری مناسب خود نمی‌باشند. تصور اینکه به کودکتان آسیب رسانده‌اید. انگیزه ناگهانی به فحاشی‌کردن در جاهای غیر مناسب. دوری کردن از موقعیت هایی که می‌تواند باعث ابتلاء آنها به وسواس شود، مانند دست دادن. فکر کردن به تصاویر جنسی. بیماری های پوستی بدلیل شستن زیاد. ازدست دادن موها و یا خالی شدن نقاطی از سر بدلیل کشیدن موها توسط فرد. ۲) نشانه‌های اجبار اجبارهای بیماری اختلال وسواس شامل رفتارهای تکراری‌ای که شما فکر می‌کنید، باید انجام دهید، است. این رفتارهای تکراری قرار است باعث پیشگیری و یا کاهش نگرانی و اضطراب شما که در اثر وسواستان ایجاد می‌شود، بشود. برای مثال زمانیکه شما فکر می‌کنید، دستهایتان آلوده است شروع به شستن مکرر آن می‌کنید، و یا حتی در ادامه ممکن است از شیوه‌ها و یا مراسم خاصی برای شستن دست‌ها استفاده کنید؛ همانند وسواس، اجبار نیز معمولا در اشکال خاصی مانند عواملی که در ادامه بیان می‌شود، رخ می‌دهد: شستن و تمیزکردن شمارش بررسی و چک کردن تقاضای اطمینان کردن انجام مکرر کار و یا عملی نظم و ترتیب بخشیدن سایر نشانه‌های اجبار می‌تواند شامل: شستن دستها تا زمانیکه پوست خشک شده و صدا دهد. چک کردن مکرر درها برای اطمینان از بسته بودن آنها. چک کردن مکرر گاز برای اطمینان از خاموش بودن آن. شمارش در الگویی خاص. مرتب کردن کنسروها طوریکه همه به یک شکل و در یک جهت قرار بگیرند. این علایم و نشانه‌ها در گذر زمان و همچنین با افزایش استرس، شدتشان بیشتر می‌شود. اگر وسواس و سا اجبار شما زندگی شما را تحت تاثیر قرار داده و یا باعث آزارتان می‌شود، باید به پزشک مراجعه کنید.
3بهترین دکتر روانشناس متخصص وسواس از چه روش درمانی استفاده می کند؟
از آنجایی که وسواس در افراد تنوع زیادی دارد بنابراین درمان وسواس نیز متفاوت می باشد اما بطور کلی یک درمان کامل شامل ترکیبی از روش های روان درمانی و دارو درمانی می باشد. برای این منظور در ابتدا با انجام مصاحبه های تخصصی و آزمون های روانشناختی میزان، شدت و نوع وسواس فرد بطور کامل شناسایی و سپس پروتکل درمانی اختصاصی برای همان فرد تدوین می شود.
4داروهایی که بهترین عملکرد را برای درمان وسواس دارند کدامند؟
داروهای ضدافسردگی که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای درمان اختلال وسواس فکری استفاده می‌شود، شامل: کلومیپرامین (آنافرانیل) فلووکسامین (لووکس) فلوکستین (پروزاک) پاروکستین (پاکسیل، پکساوا) سرترالین (زولفت) البته سایر داروهای ضدافسردگی نیز ممکن است برای درمان این بیماری استفاده شود. باید دقت داشته باشید، که پزشکتان بسته به شرایط شما و شرایط بدنیتان، داروی مناسب را تجویز کند. درصورتیکه بعد از چند ماه از مصرف دارو بهبودی در بیماریتان حاصل نشد، می‌توانید با مشورت پزشکتان مصرف آن را قطع و با دارویی دیگر جایگزین کنید. همچنین این داروها همانند سایر داروهای دیگر اثرات جانبی و عوارضی از جمله مشکلات معده، اختلال خواب، عرق ریختن و کاهش میل جنسی داشته باشند.
5یک روانشناس خوب برای درمان قطعی وسواس معرفی کنید؟
برای اطلاع از شرایط و نحوه پذیرش با شماره های مرکز تماس بگیرید؟
اولین گام در درمان بیماری ها و اختلالات روانشناختی مربوط به تشخیص گذاری صحیح نوع و شدت اختلال می باشد. از این رو ما در مرکز تخصصی وسواس صدای زندگی برآن شدیم تا با آزمون های علمی تخصصی گام اول درمانی شما را بصورت صحیح طی کنیم تا چرخه درمانی شما از ابتدا در مسیر صحیح طی شود. از طریق لینک زیر می توانید در این آزمون بصورت آنلاین شرکت نمایید.
یکی از باثبات ترین و بهترین روش های درمان وسواس فکری عملی ، روان درمانی می باشد. دکتر روانشناس به کمک یکسری تکنیک های درمانی خاص، با فرد دچار اختلال وسواس کار می کند و سعی در بهبود نشانه ها و علائم وسواسی وی می نماید. اگر این روش به تنهایی اثرگذار باشد (که در بسیاری از موارد هست) درمان قطعی وسواس فکری شدید را در فرد شاهد خواهیم بود. در غیر اینصورت روانشناس به کمک سایر روش ها به دنبال درمان قطعی وسواس فکری شدید بدون دارو می باشد و در نهایت ممکن است درمانی دارویی را نیز زیر نظر یک روانپزشک دنبال کند. مقالات ریز به شما در شناخت کامل وسواس و راه های درمانی آن کمک خواهد کرد.

نوبت اینترنتی

Loading...

ساعت کاری کلینیک

برای مشاوره غیر حضوری خارج از ساعت تعیین شده با پذیرش تماس بگیرید.
  • 10:00 - 22:00
  • 13:00 - 19:00
معرفی روانشناسان گروه وسواس کلینیک روانشناسی صدای زندگی (صادق)

2 Comments

  1. عنایت اله فاضلی نژاد گفت:

    تو برعکس من آقایی.من هر زنی رو میبینم.دوس دارم درموردش فکر کنم.ریز ریز باید بهش فکر کنم.

  2. ناشناس گفت:

    سلام خانم دکتر من چند وقته به وسواسی فکری ابتلا شدم و به دکتر دیدم خوب نمی شه فکر هابه من می گن هر مرد دیدی به آن فکر کن اون قدر فکر کردم دارم دیوانه می شم نمی زاده کار های روزمره ام را انجام بدم می خواستم از این زمینه از شما راهنمایی بگیرم من خودم دکتر زنان و زایمان هستم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *